FinansWatch

Handelsbanken: Salg af den danske forretning forløber efter planen

Salget af Handelsbankens aktiviteter i Danmark og Finland skrider planmæssigt fremad, men banken ønsker ikke at forholde sig til Finans’ oplysninger om, at den danske del af forretningen bliver solgt til Jyske Bank.

Med salgene i Danmark og Finland vil Handelsbanken fokusere sin opmærksomhed på aktiviterne i Sverige, Norge og Storbritannien. | Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Handelsbankens salg af den danske del af forretningen er på skinner. Men banken vil ikke kommentere de oplysninger, som Finans bragte tidligere onsdag om, at Jyske Bank har indgået en købsaftale med Handelsbanken.

”Salgsprocesserne for forretningsenhederne i Danmark og Finland forløber planmæssigt som skitseret i vores årsrapport fra februar. Derudover har vi ingen yderligere kommentarer,” lyder det i et skriftligt svar fra Handelsbanken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Ny Klim-direktør: "Jeg stiller ekstremt store krav til mig selv"

Ny Klim-direktør lover al den frihed til sine ansatte, som de kan ønske sig. Men friheden kommer med et ansvar, lyder det. Direktøren, der har tilbragt hele sit arbejdsliv i det nordjyske, skal holde en af landets ældste og mindste sparekasser ovenvande. Og i den ombæring han er helt på det rene med sit eget ansvar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs