FinansWatch

Jyske Bank opjusterer forventningerne

Jyske Bank skruer op for forventningerne til årets resultat og løfter samtidig lidt af sløret for regnskabstallene for tredje kvartal.

Foto: Nikolaj Skydsgaard/Reuters/Ritzau Scanpix

Et højt aktivitetsniveau er en del af baggrunden for, at Jyske Bank skruer op for sine forventninger til årets resultat. Det fremgår af en selskabsmeddelelse fra banken.

Tidligere forventede Jyske Bank et resultat før skat på mellem 3,3 og 3,7 mia. kr. Det lægger banken nu et par hundrede millioner til, så forventningen nu lyder det et resultat før skat på mellem 3,8 og 3,9 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs