FinansWatch

En usædvanlig lækkerbisken kan blive til en kamp om checkhæftet mellem Jyske og Nykredit

Handelsbankens danske afdeling er god for alle, men rummer helt specielle fordele for Jyske Bank, der kan sparke sit realkreditselskab i gang. På den anden side står dog banker i Totalkredit-samarbejdet, som med hjælp fra Nykredit kan samle penge til overtagelsen.

Der kan komme budkrig om Handelsbanken mellem Jyske Banks topchef Anders Dam (tv) og Michael Rasmussen, topchef i Nykredit (th). | Foto: PR/ Jyske Bank og Nykredit

Handelsbanken satte tirsdag aften sin danske forretning til salg, og for de store danske banker bør man alvorligt overveje, om ikke der skal lægges et bud. Det er konklusionen fra Lars Krull, bankforsker og seniorrådgiver ved Aalborg Universitet.

For Handelsbanken i Danmark har en række særlige forhold, der gør den ekstra spændende. Det kan i sidste ende udløse en budkrig mellem to sider, hvor Jyske Bank er anfører i den ene side, mens Nykredit leder an i det modsatte ringhjørne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs