FinansWatch

Jyske Bank-topchef ser afmatning på boligmarkedet – men ingen boble

Villaer og rækkehuse er steget med 7,6 pct. i 2020 og ejerlejligheder ned 10,3 pct.,men Anders Dam ser ingen boble i ejendomsmarkedet.

"Jo mere noget stiger, jo større er risikoen for, at det vender pilen den anden vej. Sådan er det jo. Træerne vokser jo ikke ind i himlen," lyder det fra Anders Dam til Børsen. | Foto: Jyske Bank / Pr

Anders Dam, den administrerende direktør i Jyske Bank, ser en afmatning på boligmarkedet på vej, efter overraskende prisstigninger i 2020.

Det skriver dagbladet Børsen.

"Jo mere noget stiger, jo større er risikoen for, at det vender pilen den anden vej. Sådan er det jo. Træerne vokser jo ikke ind i himlen," lyder det fra Anders Dam til Børsen.

Selv om villaer og rækkehuse er steget med 7,6 pct. i 2020 og ejerlejligheder ned 10,3 pct., ifølge Boligsiden.dk, så ser Anders Dam dog ingen boble i ejendomsmarkedet.

"Det virker varmt i øjeblikket. Det gør det. Men jeg afstår fra at komme med deciderede prognoser. Men det virker, som om det er let at komme rundt som sælger i øjeblikket. Det er jo dem, der køber marginalt her på toppen, der risikerer at få ørerne lidt i maskinen."

Jyske Bank satser på udlånsvækst når kompensationspakkerne løjer af

Jyske Banks mølleoffensiv skal være det modsatte af greenwashing

Anders Dam: Har stadig "meget strøm på batterierne" 

Mere fra FinansWatch

Førende kryptoplatform vil børsnoteres

Kryptovalutaplatformen Coinbase har ansøgt om at blive noteret på Nasdaq i USA. Selskabet omsatte for cirka 8 mia. kr. sidste år, viser selskabets første offentliggjorte regnskabstal nogensinde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs