FinansWatch

Jyske Bank hives i retten for navnet "Jyske Realkredit"

Indehaveren af rådgivningsfirmaet Jyske Kredit er træt af Jyske Banks "Jyske Realkredit" og hiver nu storbanken i retten i et juridisk slagsmål om at få navnet ændret.

Jyske Bank skal til at forberede sig på et juridisk slagsmål om navnet "Jyske Realkredit".

Jyske Bank trækkes nu i retten i Lyngby af det lille rådgivningsselskab Jyske Kredit, som kræver, at storbanken i Silkeborg ændrer navnet på sit realkreditselskab. Banken ændrede nemlig sidste år navn på BRFkredit til Jyske Realkredit, og det ligner rådgivningsfirmaets navn for meget, hævdes det.

Det skriver Finans.

"Vi mener, at Jyske Realkredit ligger alt for tæt på vores navn, Jyske Kredit, og vores kunder er forvirrede, fordi vi jo også rådgiver om realkredit, så der er mange, som har svært ved at skelne mellem de to navne," fortæller Jørn Vase, indehaver af Jyske Kredit, til Finans.

Jyske Bank tilbød tidligere at købe navnet "Jyske Kredit", men de kr. 25.000 var for lavt, ifølge Vase. Jyske Kredit og Jyske Realkredit ejer også tæt sammenfaldne domæner på nettet, hvorfor Jyske Bank her har indbragt Jyske Kredit for Klagenævnet for Domænenavne. Finans har ikke kunnet få en kommentar fra Jyske Bank.

To realkreditselskaber halter bagud mens andre vokser

Lilleput i realkreditten fortsætter erobringstogt: Tager en fjerdedel af markedets vækst 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs