FinansWatch

Analytiker: Svære markedsvilkår vil præge Jyske Bank-regnskabet

Sydbank-analytiker stiller spørgsmålstegn ved, om Jyske Bank kan skære mere. Samtidig forventer han, at banken kan få svært ved at fastholde sit mål med indtjeningen.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Tirsdag morgen lander Jyske Banks regnskab for 2018, og her regner analytiker Mikkel Emil Jensen fra Sydbank med, at omkostningerne bliver det eneste, der har en positiv effekt på indtjeningen i forhold til sidste års rekordregnskab, hvor Jyske Bank tjente 4 mia. før skat.

Det skriver Børsen.

"På omkostningssiden har Jyske Bank haft en flot trend drevet af, at man løbende har reduceret i medarbejderstaben. Jeg forventer dog, at tempoet i reduktionen af medarbejdere flader ud her i sidste kvartal. Det bliver spændende at høre, om der kommer noget nyt i forhold til at sænke omkostningerne," siger Mikkel Emil Jensen til avisen.

I tredje kvartal for 2018 nåede banken sit planlagte mål om at reducere antallet af medarbejdere til 2013-niveau. Ambitionen var ellers, at medarbejderreduktionen ikke skulle være fuldendt før 2019. 

Jyske Bank får kritik for at skrive til 12-årig og friste med betalingskort

Ny Jyske Bank-chef med rullende kontor skal vænne sig til anderledes kundekontakt

Digitaliseringsmoden jysk bank skabte flere forretninger men tjente færre penge 

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs