FinansWatch

Kommentar fra Anders Dam om dankort-dialog opildner Forbrugerråd og politiker

For nylig udtalte Anders Dam, at flere parter var "faldet ned igen" efter dialog om Jyske Banks planer for dankortet. Sådan oplever Forbrugerrådet og S-politiker det bestemt ikke.

Anders Dam, Jyske Banks topchef | Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En kommentar fra Jyske Banks topchef, Anders Dam, der muligvis var ment i et forsoneligt øjemed, har i stedet opildnet både Forbrugerrådet og socialdemokratisk politiker. Det skriver Finans.

Efter Jyske Banks udmelding om, at banken vil stoppe med at udlevere nye Visa-dankort og i stedet give kunder et dankort og et Visa-kort, blev banken kastet ud i et mediemæssigt uvejr. Det synes fortalere for dankortet nemlig ikke er en god idé. Siden tog banken kontakt til Erhvervsministeriet, Forbrugerrådet og enkelte politikere "for at forklare dem, hvad vore planer går ud på, og så er de faldet ned igen," sagde Dam forleden til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs