FinansWatch

Jyske Bank dropper populært betalingskort

Jyske Bank vil som den første bank stoppe med at udstede det populære Visadankort. I stedet vil kunderne modtage to nye kort. Brancheforening frygter dankortets død.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Jyske Bank trækker stikket på Visadankortet, oplyser banken til Finans. I takt med at kundernes Visadankort udløber, vil de i stedet modtage to nye kort til samme pris – et rent dankort og et rent Visa-kort.

Til mediet advarer både Forbrugerrådet Tænk og Dansk Detail om, at denne løsning vil brede sig og på sigt vil medføre et farvel til dankortet, i takt med at betalingerne flyttes over på Visa og MasterCard – betalingskort, som bankerne typisk tjener mere på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs