FinansWatch

Bankformænd sover roligt trods tilsynets afvisning af Danske Bank-kandidat

Formændene i de danske SIFI-institutter er ikke nervøse for en dag at skulle udnævne en ny topchef, trods Finanstilsynets nylige afvisning af Danske Banks kandidat.

Sven Buhrkall, bestyrelsesformand i Jyske Bank | Foto: PR

Finanstilsynet afviste onsdag at godkende Danske Banks bestyrelses kandidat til ny adm. direktør i banken, Jacob Aarup-Andersen. Men det får ikke formændene i de øvrige SIFI-institutter, altså de systemisk vigtige banker og realkreditinstitutter, til at sove uroligt om natten med tanke på, at det en dag bliver dem, der skal bede om tilsynets godkendelse til at indsætte en ny topchef. Det skriver Finans.

"Det giver mig ikke anledning til at reflektere yderligere. Det er vores opgave at sikre, at såvel de siddende direktionsmedlemmer som mulige kandidater har de faglige og menneskelige kompetencer, der skal til for at bestride en toppost i en finansiel virksomhed," siger Sven Buhrkall, bestyrelsesformand i Jyske Bank, til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs