FinansWatch

Jyske Bank er stolt over Danske Banks nye boliglån

I Jyske Bank er man stolt over, at Danske Bank har kopieret deres succes på markedet for boliglån. (Rettet)

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov

Rettet kl. 08.37: Det fremgik tidligere af denne artikel, at Carsten Tirsbæk er adm. direktør i Jyske Bank. Det er ikke korrekt. Han er adm. direktør i Jyske Banks datterselskab BRFKredit.

Der er ikke nogen misundelse at spore hos Jyske Bank og datterselskabet BRFKredit, efter at Danske Bank nu også har kastet sig ind i konkurrencen om bankboliglån. Det skriver Inside Business.

I sidste uge lancerede Danske Bank låneproduktet Danske Bolig Fri, som er et realkreditlignende banklån – et variabelt lån med rentetilpasning hver tredje måned og en løbetid på 1-30 år.

"Jeg er da lidt stolt over, at de synes, at de har manglet noget i forhold til os. De har vurderet, at vi har haft for stor succes, og de har ønsket at forsvare deres konkurrencekraft. Det føler vi os ikke presset af. Vi er billigere og har bankboliglån i langt flere varianter," siger Carsten Tirsbæk, adm. direktør i realkreditinstituttet BRFKredit, til InsideBusiness.

Og snart vil flere selskaber kigge på mulighederne for at gå ind på markedet for bankboliglån, som ligger i direkte konkurrence med realkreditlån, mener Carsten Tirsbæk. Over for Inside Business nævner han selskaber som Nykredit og Nordea, som også kunne tænkes at overveje mulighederne, hvis det kommer til at gå godt med Danske Banks nye produkt.

Thomas Mitchell, direktør for Danske Banks privatkunder i Danmark, har tidligere udtalt til FinansWatch, at banken har mistet kunder, fordi de har foretrukket konkurrenternes lån, som har lavere boligrenter.

"Vi har i Danske Bank fokuseret meget på, at der var nogle gode og stærke alternativer på realkreditplatformen. Men vi må også erkende, at der er kunder, som har valgt et banklån hos konkurrenterne, og det er selvfølgelig det, jeg er træt af," siger Thomas Mitchell til FinansWatch.

Danske Bank træt af at miste kunder til konkurrenternes bankboliglån

Danske Bank lancerer fleksibelt bankboliglån

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere