FinansWatch

Jyske Bank kan sparke hedge-sager til hjørne

Jyske Bank kan være ved at sende en stribe retssager på standby. Men banken møder tung modstand fra Forbrugerombudsmanden.

Jyske Bank vil ikke afvise, at man vil forsøge at holde en stribe kommende sager om bankens fejlslagne investeringsprodukt Jyske Invest Hedge Markedsneutral Obligationer tilbage. Men den taktik møder modstand fra Forbrugerombudsmanden.

Forsinkelsen kan ske med henvisning til, at banken netop har anket en tabt sag om produktet til Højesteret. Banken anså ellers ikke den sag som principiel, men på grund af et presset program i landets øverste domstol kan den nu komme til at agere stopklods for en stribe andre retssager frem til tidligst foråret 2013, hvor det ser ud til at Højesteret vil kunne høre sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs