FinansWatch

Jyske Banks tv-kanal vinder hæder i Berlin

Ved Digital Communications Awards vandt Jyskebank.tv prisen som Europas bedste web-tv.

Efter nogle hårde uger i Jyske Bank, hvor bl.a. 250 medarbejdere blev afskediget, var der i weekenden noget at glæde sig over for Silkeborg-banken, der ved en festival i Berlin blev hædret for at producere det bedste web-tv i Europa.

 

Jyske Bank vandt foran store, globale brands som bl.a. Siemens og Daimler.

 

Ordførende direktør Anders Dam er en stolt indehaver af tv-kanalen, som han ved mange lejligheder har rost i høje toner for at styrke banken på en række parametre. Både når det angår den interne kommunikation, men også når det gælder Jyske Banks ansigt udadtil, hvor Anders Dam og bankens finansielle eksperter lynhurtigt kan komme ud i de nationale medier, bl.a. takket være de moderne tv-faciliteter, som banken har investeret i.

 

Dam: "Hold kæft, jeg har sparet meget tid" 

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs