FinansWatch

Jyske Bank

Her er de sandsynlige bejlere til Nordjyske Bank

Jyske Bank har uden at tale med ledelsen i Nordjyske Bank fremsat et købstilbud på de godt 61 pct. af Nørresundby-banken, som man ikke allerede ejer. Men feltet af interesserede købere er formentlig noget større. Her er de mest oplagte bejlere.

Jyske Bank vil købe Nordjyske Bank til under indre værdi

Selv om Jyske Bank tilbyder en budpræmie på 43 pct. til aktionærerne i Nordjyske Bank i forhold til mandagens lukkekurs, så viser det samlede regnestykke, at Jyske Bank forsøger at købe Nordjyske Bank til mindre end værdien af bankens egenkapital.

TDC-nedbrud skabte panik i Jyske Bank

Mandagens nedbrud i TDC ramte Jyske Bank hårdt, men havde banken ikke haft nødprocedurer på plads, var det gået endnu værre, fortæller direktør til Børsen.

Anders Dam har anbefalet sin efterfølger

Jyske Banks mangeårige topchef Anders Dam siger i et interview med Ekstra Bladet, at han har anbefalet sin afløser til bestyrelsens formandsskab, når han på et tidspunkt vælger at gå på pension.

Jyske Bank foran storudsalg af cityejendomme

Banken sætter seks centrale ejendomme i København til salg efter at have ejet dem i op til 44 år. Topchefen vil fokusere på kerneforretningen, der ikke omfatter ejendomsdrift.

Bankboss efter Anders Dam-stikpiller: "Jeg kan stikke de fleste"

Står det til topchef Gert Jonassen, har Arbejdernes Landsbank nogle af de skarpeste priser på boliglån. Det siger han til FinansWatch efter flere spidse bemærkninger, som Jyske Bank-direktør Anders Dam rettede mod en række konkurrenter tirsdag. Jonassen erkender dog, at gennemsigtigheden i priserne kunne være større.

Jyske Bank tjente færre penge i fjerde kvartal

Jyske Banks bundlinje faldt 35 pct. i årets fjerde kvartal, når man sammenligner med den samme periode sidste år. Det skyldes et markant faldende beholdningsresultat. I hele 2017 steg bundlinjen en smule holdt op imod 2016. (Opdateret)

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere