FinansWatch

Jyske Bank

Jyske Bank indkalder til ekstraordinær generalforsamling

I begyndelsen af maj vil Jyske Bank afholde en ekstraordinær generalforsamling, da for få repræsentanter for aktiekapitalen var til stede ved ordinær generalforsamling, hvor tiltag, der kræver en vedtægtsændring, skulle behandles.

Medie: Jyske Bank lånte DAB-fonde penge til aktieemission

Det er blandt andet Jyske Bank, der har lånt penge til ejerfondene bag Danske Andelskassers Bank, så de kunne deltage i en rettet aktieemission og dermed forhindre Spar Nords overtagelsesforsøg, skriver medie. Jyske Bank vil ikke bekræfte finansieringen.

Alle vil have en undskyldning fra Danske Banks topchef – selv konen

FW PODCAST: Han er formentlig indehaver af den uofficielle Danmarksrekord i flest offentlige undskyldninger. Kun derhjemme kniber det med at få sagt det svære ord, fortæller midlertidig adm. direktør i Danske Bank, Jesper Nielsen, med et smil i FinansWatchs nye podcast. Men hvor tilliden fra resten af samfundet er i bund – er stemningen internt i Danske Bank god igen, lyder det fra vikaren i chefstolen.

Banker kaldes grådige svindlere - derfor tør selv Anders Dam ikke sige fra

FW PODCAST: Mens finanssektoren kollektivt forsøger at gå bodsgang, lægge sig fladt og sige undskyld, undskyld, undskyld, står adm. direktør Anders Dam i Jyske Bank fast. Der er ikke noget at komme efter i Silkeborg. Omvendt betyder frygten for, at "noget" skulle dukke op i banken, at han ikke tør sige fra over for politikerne.

Jyske Bank tager potentielt brexit-ramte fiskere en ad gangen

Dansk fiskeri kan blive hårdt ramt, hvis det ender med, at briterne forlader EU uden en aftale, men det vidt forskelligt, hvordan hvert enkelt fisker bliver påvirket. Derfor handler det i Jyske Bank om dialog og samarbejde med de enkelte kunder.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere