FinansWatch

Fransk storbank lever op til forventningerne i andet kvartal

Franske BNP Paribas kunne for andet kvartal af regnskabsåret præsentere et sæt finansielle resultater, som levede op til analytikernes forventninger.

Foto: Regis Duvignau / Reuters / Ritzau Scanpix

Den franske storbank BNP Paribas kunne for andet kvartal af regnskabsåret præsentere et sæt finansielle resultater, som levede op til analytikernes forventninger.

Banken kunne for kvartalet rapportere en omsætning på 11,2 mia. euro. Det var et nøk højere, end hvad analytikerne havde forventet. Ifølge et estimat indsamlet af Bloomberg News havde analytikerne estimeret en omsætning på 11 mia. euro.

På samme tid kunne BNP Paribas berette om et nettoresultat på 2,47 mia. euro mod ventede 2,1 mia. euro.

Fransk storbank opruster i Danmark

Fransk bank udnævner en stribe nye chefer i Norden 

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs