FinansWatch

UBS-handler varetægtsfængslet en måned

Den svindelanklagede aktiehandler fra schweiziske UBS skal ruske tremmer den næste måned, mens politiet efterforsker hans handler.

Handleren, der ifølge UBS har tabt 2,3 mia. dollar på uautoriserede handler, skal sidde i fængsel, indtil næste retsmøde om en måned, hvor beslutningen igen skal for en dommer, skriver Financial Times.

Wall Street Journal tilføjer, at det engelske finanstilsyn netop nu forbereder sager mod endnu flere aktiehandlere, der er involveret i uautoriserede handler. Tilsynet skulle også være på vej med sager mod de institutioner, der ikke har forhindret de vilde handler, skriver Wall Street Journal.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs