FinansWatch

Banker får milliardregning

Den britiske regering vil give banker otte år til at gennemføre en drastisk reform til 60 mia. kr. Skærpede krav til bankerne skal forhindre, at regningen for fremtidige bankredninger havner hos skatteyderne.

Mens investorer i går svedte tran over den tiltagende gældskrise, blev britiske banker præsenteret for en årlig ekstraregning på op mod syv mia. pund (60 mia. kr.) for en drastisk bankreform, der skal stoppe skatteyderne fra at blive kautionister i nye finansielle storme.

De vidtrækkende planer fra en regeringsnedsat, uafhængig bankkommission, CBI, kræver som ventet, at bankerne opretter vandtætte skotter mellem almindelige bankforretninger og mere risikovillige investeringsafdelinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs