FinansWatch

Storbank køber op for 18 mia.

Den amerikanske bankkoncern PNC Financial Services overtager Royal Bank of Canadas amerikanske bankforretninger for 3,45 mia. dollar.

Det er den canadiske banks almindelige bankforretninger i North Carolina, Florida, Alabama, Georgia, Virginia og South Carolina, der følger med I handlen, skriver New York Times.

Dermed kan PNC, der har hovedsæde i Pittsburgh, udvide sin forretning mod sydøst og bliver USA’s femtestørste bank målt på filialer.

Royal Bank of Canada har kæmpet med underskud i den amerikanske afdeling, siden banken fik en lussing af boligboblen.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs