FinansWatch

Deutsche Bank løb med Danisco

For næsen af en stribe hjemlige banker løb Deutsche Bank med rollen som rådgiver for Danisco i virksomhedens 36 mia. kr. store salg

Da Deutsche Bank tidligt sidste efterår meldte sit indtog på det danske marked spåede flere analytikere, at banken var kommet for at kapre de største kunder. Nu er banken så løbet med en af de største handler i Danmark i de senere år - det 36 mia. kr. store salg af Danisco til den amerikanske kemigigant DuPont.

"Vi har arbejdet med dem før, og har været meget glade for dem. Så det var et naturligt valg for os at tage Deutsche Bank," siger Carl Corneliussen, talsmand for Danisco, til FinansWatch.

Leveringsdygtig over for de største

Udviklingen var da også spået allerede sidste efterår.

"Der er slet ingen tvivl om, at Deutsche Banks indtog i Danmark vil udløse en voldsom krig om de store kunder. Banken ved selvfølgelig godt, hvad de 100 største danske virksomheder hedder. Det er blandt andet dem, de vil konkurrere om," sagde bankeksperten Bjarne Jensen, dengang BJ Consult, til Ritzau, og fortsatte:

"Deutsche Bank er store i USA og er store på de store markeder. Banken kan levere globale produkter til de største virksomheder. De er store på alt, det er bare at se på, at den samlede banksektor kan være fem-seks gange inde i Deutsche Bank."

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs