FinansWatch

Internationale finansvirksomheder

Storbank vil vokse på skibsfinansiering

Société Générale vil øge sin kommercielle rådgivning til skibsejere for at vokse på skibsfinansiering. "Der er markante muligheder derude, hvis du tænker som en skibsejer frem for en financier," siger global chef for finansiering af shipping og offshore til Fairplay.

Storbritannien vil indføre 'navnetjek' ved pengeoverførsler

I et forsøg på at modvirke svindel vil Storbritannien sørge for, at navn og kontooplysninger ved en pengeoverførsel matcher på modtageren, før pengene sendes afsted. "Ethvert tiltag, som kan styrke sikkerheden, er værd at overveje," siger Finans Danmark om tiltaget.

Svensk tilsyn ser intet "mærkeligt" hos svenske banker i Baltikum

Ifølge chefen for det svenske finanstilsyn, Finansinspektionen, ser man ikke nogle uregelmæssigheder i de svenske bankers adfærd i Baltikum. Det siger han til Bloomberg. Kommentaren falder i relation til den hvidvasksag, som Danske Bank er indblandet i i Estland.

Dansk chef i Lehman Brothers fik krak ind på sms: "We are fucked"

For Kasper Kemp Hansen fik det personlig betydning, da Lehman Brothers krakkede. Han havde drømt om de mange erfaringer, han kunne få i den finansielle sektor i London, men blev skuffet over det miljø, han blev en del af i investeringsbanken. FinansWatch tager med ham tilbage til de skæbnesvangre dage i september 2008.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere