FinansWatch

Pandora-nedtur koster FIH dyrt

Kun få måneder inden, at FIH kan slippe ud af sin investering i Axcel III-fonden, styrtdykker Pandora på børsen og udløser stort værditab til erhvervsbanken. (opdateret)

Kun et par måneder før FIHs lock-up periode er ovre, styrtdykker Pandora på børsen og udløser massive tab til FIH Erhvervsbank.

I skrivende stund ligger Pandora-aktien i kurs 42 i dag, svarende til et tab på 71 pct. for dagen. En kurs, der betyder, at FIH Erhvervsbank formentlig har tabt i underkanten af en milliard kr. på Pandora siden årsskiftet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs