FinansWatch

Graven: Det eneste forsvarlige

Bankerne kan ikke bare håbe på, at politikerne kommer dem til redning med en ny bankpakke, lyder det fra FIH's direktør Bjarne Graven.

Foto: ESKESTAD MIK

Det er uansvarligt bare at vente på, at politikerne får øjnene op for den pressede fundingsituation i mange af landets banker og ridder til redning med en forlængelse af den individuelle statsgaranti. Der må handles nu, og hver bank må sikre sig, at man er klar til at kunne betale lånene tilbage i 2013 uden at ende på afgrundens rand.

Sådan lyder bedømmelsen fra landets største låntager via statsordningen, FIH Erhvervsbanks direktør, Bjarne Graven, efter en lille uges debat om bankernes statsgaranterede lån. En debat, der startede med en bøn fra Lokale Pengeinstitutters formand, Bent Naur - men som ikke ligefrem har mødt stor politisk velvilje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs