FinansWatch

Danmarks største K/S-projekt til salg

Danmarks største K/S-projekt skal have nye ejere efter nej fra FIH.Tre af ni ejere bag SAS-hotellet Blue Heaven er gået konkurs.

Den tidligere milliardær Ole Vagner må sande, at han og en række øvrige investorer om kort tid ikke længere er medejere af danmarkshistoriens største K/S-projekt. Der er tale om SAS-hotellet Blue Heaven i Frankfurt am Main, som kostede 970 mio. kr., da det i 2005 blev overtaget af ni risikovillige rigmænd. I dag er tre af dem gået konkurs, mens de fleste øvrige har fået marineklippet deres formue, og derfor vil FIH nu have deres lån på mange millioner kroner indfriet.

"Det lån på 300 mio. kr., som FIH ønsker indfriet, er lidt rigeligt stort for mig at løfte. Men hvis jeg kunne have fået en refinansiering, så ville jeg have fortsat," siger Ole Vagner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs