FinansWatch

Nykredit hæver Danske-anbefaling og kursmål efter regnskab

Nykredit hæver anbefalingen på aktierne i Danske Bank til "køb" fra tidligere "hold". Samtidig skrues det langsigtede kursmål op til 279 kr. fra tidligere 263 kr. per aktie.

At Nykredits chefanalytiker Ricky Steen Rasmussen nu skruer op for både anbefaling og kursmål har bund i Danske Banks regnskab for andet kvartal, som "var rigtig pæn læsning på langt de fleste punkter", skriver analytikeren.

Samtidig påpeger han, at banken kom med den ventede opjustering af forventninger til helåret til et nettoresultat i niveauet 18-20 mia. kr. mod tidligere 17-19 mia. kr.

"Regnskabet vidnede imidlertid også om, at Danske Bank vinder markedsandele på alle geografiske områder på både ud- og indlån - ikke mindst i Norge og Sverige. Det er vores vurdering, at dette vil være en væsentlig indtjeningsdriver for de kommende år," begrunder Ricky Steen Rasmussen.

Danske Bank efter it-kaos: "Der vil være udfald en gang imellem"

Danske Bank: De fleste systemer virker igen

Forsiden lige nu

Køber af krisebank tager en for holdet: Vi gør det for den danske banksektor

Det ville have haft konsekvenser for hele banksektoren, hvis ikke den fortabte situation i Østjydsk Bank var blevet løst, mener direktøren i Sparekassen Vendsyssel, der nu overtager både filialer og kriseramte kunder. Vi så meget nødigt, at banken skulle havne i Finansiel Stabilitet, siger han til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere