FinansWatch

Danske Bank i top på liste over bæredygtighed

Danmarks største bank indtager topplacering på liste over de 100 mest bæredygtige selskaber i verden.

Danske Bank er verdens fjerdemest bæredygtige selskab, hvis man skal tro det canadiske erhvervsmagasin og researchselskab Corporate Knights. Det skriver Finans med henvisning til Forbes om listen over de 100 mest bæredygtige selskaber, som er blevet lavet hvert år siden 2005.

Corporate Knights har bedømt mere end 4.000 selskaber ud fra 14 nøgletal, som blandt andet går på selskabernes håndtering af ressourcer, behandling af de ansatte osv. Endelig ser Corporate Knights også på, om aflønningen af topledelsen og bestyrelsen er rimelig, og at der ikke sker en overbetaling, da det ikke anses som bæredygtigt.

Øverst på bæredygtighedslisten er tyske Siemens, mens norske Storebrand er toer og amerikanske Cisco treer. Danske Novozymes er det eneste andet danske selskab ud over Danske Bank på listen og lander på en 36. plads.

Mere fra FinansWatch

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Ny Klim-direktør: "Jeg stiller ekstremt store krav til mig selv"

Ny Klim-direktør lover al den frihed til sine ansatte, som de kan ønske sig. Men friheden kommer med et ansvar, lyder det. Direktøren, der har tilbragt hele sit arbejdsliv i det nordjyske, skal holde en af landets ældste og mindste sparekasser ovenvande. Og i den ombæring han er helt på det rene med sit eget ansvar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs