FinansWatch

Bagmandspolitiet: Rigtigt at rejse sigtelse

Selvom man nu dropper sagen om kursmanipulation mod to chefer i Danske Bank-koncernen, så var der god grund til at rejse sigtelsen, mener Bagmandspolitiet. Det skriver Børsen Finans.

Det har ikke været spildte kræfter at rejse sigtelse om kursmanipulation mod to chefer i Danske Bank-koncernen, selvom Bagmandspolitiet i dag meddeler, at de dropper sagen. Det skriver Børsen Finans.

Vicestatsadvokat Henrik Helmer Steen udtaler til mediet:

"Der er ikke noget, der tyder på, at medarbejderne har gjort det her for at berige sig selv. Så kan man spørge sig selv: Er der en medarbejder, der lige pludselig ud af det blå finder på det? Eller er det en måde, man gør tingene på i banken? Er det noget, de overordnede har været inde over? Det har været grunden til, at vi syntes, det var nødvendigt at sigte dem, så vi kunne gennemgå sagen," siger Henrik Helmer Steen til Børsen.

Man mener, at politiet nu har fået et godt indblik i forretningsgangene i Danske Bank-koncernen, og med den viden slutter de to sager, uden man har fundet grundlag for, at de to chefer skulle have medvirket til eller haft viden om ulovligheder.

Bagmandspolitiet dropper sag mod to Danske Bank-folk

Medie: Danske Bank renser chefer mistænkt for kursmanipulation

Danske Bank overtager norsk hotelfiasko 

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs