FinansWatch

Danske Bank-chef køber aktier til superpris

Chef i Danske Bank scorer aktier i banken til en pris langt under markedsværdien.

Foto: Danske Bank

Ved at udnytte køberetten på betingede aktier erhverver chef for Corporates & Institutions, Glenn Söderholm, en portion aktier i banken til en pris, der ligger langt lavere end værdien på markedet.

Således oplyser banken til fondsbørsen, at svenskeren i dag har udnyttet en købsoption fra 2011, så han køber 30.465 aktier til en samlet pris på 35.034,75 kr. Markedskursen på aktierne lå den 24. februar ved lukketid på 4.255.960,50 kr.

Differencen på hans købspris og markedsværdien er dermed 4.220.925,75 kr.

Det er ikke oplyst, om der er nogen bindingsperiode på købet af aktierne, eller hvilke krav Glenn Söderholm nu har opfyldt, for at købsoptionen måtte indfries.

 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs