FinansWatch

Danske Bank presset på næsten alle markeder

Danske Banks markedsandele er under pres i næsten alle de lande, hvor banken driver forretning. Topchef Thomas F. Borgen erkender tabene, og mener at banken har en langvarig opgave med at få vendt udviklingen.

Ingen tvivl om, at Danske Bank er den største bank i Danmark. Men bankens dominans er mindre end den har været, og det er også tilfældet i næsten alle andre lande, hvor banken er aktiv.

"Vi har ingen ambitioner om at blive en mindre markedsspiller på de markeder, hvor vi er aktive. Vi er interesserede i at kunderne får en god oplevelse, men vi har et stort arbejde foran os, og vi er fortsat på en lang rejse," siger adm. direktør Thomas F. Borgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs