FinansWatch

Nordea og Jyske Bank løfter også på renten

Nordea og Jyske Bank følger ligesom Danske Bank torsdag efter Nationalbanken og hæver renten på indlån for deres kunder. ForJyske Bank gælder de nye renter for privatkunder fra fredag, mens Nordeas renteløft gælder fra 1. september. (Rettet.)

Foto: Jens Dresling

(Rettet 18.14: Det fremgik tidligere af artiklen, at Jyske Banks erhvervskunder skal vente med at få hævet renten til 25. oktober 2022. Dette er ikke korrekt. Jyske Bank oplyser, at det endnu ikke er besluttet, hvornår renteløftet skal komme erhvervskunderne til gode. FinansWatch beklager fejlen.)

Tre af landets største banker har nu hævet indlånsrenten med 50 procentpoint. Det sker efter, at Nationalbanken kl. 17. torsdag meldte ud, at den ville hæve sin styringsrente med samme sats, og dermed følge i hælene på Den Europæiske Centralbank, der tidligere torsdag hævede renten. Der er tale om Jyske Bank, Nordea og Danske Bank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs