FinansWatch

Analyse: Danske Banks gældssag kan blive en langtrækker

Der er flere usikkerheder, som præger Danske Banks gældssag, viser en ny rapport fra en uvildig undersøger. Blandt andet er der flaskehalsproblemer blandt medarbejderne, og det er i øjeblikket umuligt at sige, hvornår oprydningen er færdig. Sagen ser altså ud til at forfølge banken længe endnu.

Danske Bank har 300 medarbejdere beskæftiget med at rydde op i gældssagen. | Foto: Jens Dresling

Danske Bank er i fuld gang med den interne oprydning, efter TV2 og Berlingske i efteråret 2020 kunne afsløre, at banken har opkrævet for mange penge fra flere hundrede tusinde inkassokunder.

Efter afsløringerne udpegede Finanstilsynet en uvildig undersøger i form af KPMG og Poul Schmith, i daglig tale kaldet Kammeradvokaten, og deres anden rapport om oprydningsarbejdet blev offentliggjort fredag eftermiddag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs