FinansWatch

Danske Bank varmer op til fremtid med flere billige grønne lån

Privatkunder i Danske Bank kan finde flere og flere billige lån, når pengene skal bruges til investeringer, der kan understøtte den grønne omstilling. Modsat kan de ”sorte” lånere komme til at betale mere.

Danske Bank-topchef Carsten Egeriis. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Bankerne afsøger på flere fronter, hvordan de med billigere grønne lån til privatkunder kan hjælpe den grønne omstilling på vej, men udover at tilbyde nye produkter handler det ifølge Danske Bank-topchef Carsten Egeriis også om at ændre fokus på kunderne, skriver Berlingske.

”En ting er, at vi ser det som vores samfundsopgave at hjælpe til at drive den grønne omstilling, det andet er, at vi oplever en meget stor efterspørgsel fra privatkunderne. Bæredygtighed generelt fylder mere og mere hos kunderne,” siger han til avisen, og forklarer at en husstands indkomst stadig er afgørende for, hvor meget man kan låne, men at man kan få lavere rente, hvis man skal låne til en energieffektiv bolig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs