FinansWatch

Danske Bank-kunder er historisk utilfredse

Mens Danske Banks kunder har reageret på bankens dårlige sager ifølge ny måling, har Arbejdernes Landsbank erobret flest privatkunder de seneste tre år.

"Danske Bank er nået til et punkt, hvor kunderne ganske enkelt undrer sig over, hvad pokker det er for en tvivlsom virksomhed, som de er kunder i," mener administrerende direktør i Voxmeter, Christian Stjer, ifølge Finans. | Foto: Jens Dresling

Kunderne i Danske Bank er historisk utilfredse, men det skyldes ikke hvidvaskskandalen. Derimod reagerer kunderne på sagerne omkring dårlig investeringsrådgivning omkring produktet Flexinvest Fri og ulovlig gældsinddrivelse.

Det skriver Finans på baggrund af en analyse fra Voxmeter.

"Danske Bank er nået til et punkt, hvor kunderne ganske enkelt undrer sig over, hvad pokker det er for en tvivlsom virksomhed, som de er kunder i," mener administrerende direktør i Voxmeter, Christian Stjer, ifølge Finans.

Voxmeter har i sin årlige måling, for 2020, interviewet 62.000 danskere om deres primære bankforbindelse. Og her kommer Danske Bank ud med den laveste score af 20 banker, mens Arbejdernes Landsbank, Ringkjøbing Landbobank og Sparekassen Thy ligger i top tre.

"Jeg kan godt forstå vores kunder. Vi har haft tre kæmpe sager, som alle har været dumme, og det giver et stort gok i nødden, men den nye ledelse har tydeligt signaleret, at nu skal der ryddes op, alle sten skal vendes, og alt skal frem i lyset, og det er det arbejde, som vi er i fuld gang med," siger Thomas Mitchell, der er privatkundechef i Danske Bank, til Finans.

Handelsbanken kommer ind på en fjerdeplads i målingen, mens Jyske bank er nummer ti. Nykredit er nummer 12, Spar Nord indtager 14. pladsen, mens Sydbank og Nordea kommer ind som nummer 17 og nummer 18.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs