FinansWatch

Danske Bank dropper leasing af luksusbiler

Bankens leasingselskab Nordania har lukket ned for fleksleasing, som både virksomheder og private har kunnet bruge til at lease luksusbiler. Ordningen har dog været udskældt gennem længere tid.

Nordania, som er ejet af Danske Bank, har valgt at holde igen med brugen af et leasingprodukt, der især har været brugt til luksusbiler. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danske Banks leasingselskab, Nordania, har valgt at lukke sit fleksleasing-produkt ned. Det skriver Insidebusiness.

"Vi har sammen med Danske Bank kigget på alle vores produkter og set på, hvad vi kan simplificere og gøre anderledes. Det har været lidt tungt for os at drive fleksleasing i det hele taget, og vi må også sige, at det er et yderst komplekst produkt, som vi godt kan være i tvivl om af forbrugermæssige hensyn. Vi ønsker ikke at lokke folk ind i et koncept, som de senere fortryder," siger Henrik Rohmann-Sønderby, der er direktør i Nordania Leasing til Insidebusiness.

Fleksleasing er blevet brugt til luksusbiler, som har været genstand for kritik, da de store muskelbiler flere gange er blevet sat i forbindelse med kriminelle og hasarderet kørsel. Både Nordea og Nykredit holder ifølge Insidebusiness fast i leasingtypen til sine private banking-kunder.

Selskab med Nordea i ejerkredsen indgår samarbejde med Tesla

Landets største leasingselskab efterlyser strammere krav 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs