FinansWatch

Danske Bank holdt fem møder med Finanstilsynet om gældssag

Inden Danske Banks problemer med at inddrive inkassokendt blev offentliggjort, holdt banken fem møder med Finanstilsynet.

Danske Bank holdt flere møder med Finanstilsynet om problemerne i inkassoafdelingen. | Foto: Jacob Gronholt-Pedersen/Reuters/Ritzau Scanpix

Mellem sommeren 2019 og sommeren 2020 holdt Danske Bank og Finanstilsynet fem møder om, at banken havde problemer med sin gældsinddrivelse i inkassoafdelingen.

Det skriver Børsen Pro på baggrund af et skriftligt svar fra erhvervsminister Simon Kollerup (S) til Dansk Folkepartis erhvervsordfører, Hans Kristian Skibby.

Berlingske og TV 2 kunne i august i år afsløre, at Danske Bank i årevis har opkrævet for mange penge i inkassosager.

Mere fra FinansWatch

Debat: Open insurance-revolutionen er allerede godt i gang

Open Insurance: Med Open Insurance vil vi se en bevægelse hvor de etablerede forsikringsselskaber tvinges til at udstille policeoplysninger, så tredjeparter kan bygge services ovenpå de traditionelle koncessioner. Men det er der ikke rigtig noget nyt i. Det nye er, at vi i F&P bliver tvunget ind i et mindset, hvor den digitale platform er produktet i sig selv. Det stiller krav til samspillet mellem strategi, forretning og teknologi, skriver Lars Albert Ahnfeldt Beck Thomsen, Managing Partner i Trustworks.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs