FinansWatch

HR-direktør i Danske Bank ser nedskæringer ramme bredt i banken – sætter igen sin lid til ordning med lav efterspørgsel

Danske Bank skal af med op mod 1600 medarbejdere, og som banken har gjort det flere gange tidligere, starter man med frivillige fratrædelser. Den ordning har dog ikke været attraktiv nok til at trække noget særligt stort læs tidligere.

Karsten Breum, HR-direktør, mener selv, at man har tilbudt en attraktiv ordning i form af frivillige fratrædelser til medarbejdere i Danske Bank. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Der er ingen vej uden om fyringer. Så meget står klart hos Karsten Breum, Danske Banks HR-direktør og medlem af direktionen i banken, efter planen om at skære op mod 1600 stillinger blev annonceret tidligere i dag torsdag.

Men i første omgang har banken sat alle sejl ind på at få folk til selv at gå via frivillige fratrædelsesordninger. Sidste gang, som var tidligere i 2020, og i 2016, da Danske Bank lavede sådan et tilbud, var der dog relativt få medarbejdere, som benyttede sig af ordningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs