FinansWatch

Danske Bank er klar med svar til Finanstilsynet - har identificeret fire hovedfejl

Storbanken har givet Finanstilsynet den redegørelse, tilsynet selv afkrævede banken i sidste uge i forbindelse med fejl i bankens gældsinddrivelsessystemer. Samtidig har banken identificeret flere problemer. (opdateret)

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danske Bank har offentliggjort den redegørelse om sin fejlagtige gældsinddrivelse, som Finanstilsynet efterspurgte i sidste uge.

"Vi beklager dybt situationen og den usikkerhed, som vores fejl og de fejlbehæftede data i bankens inkassosystem har skabt hos både kunder, medarbejdere og andre interessenter. Vi kan desværre ikke lave om på de fejl, der er begået og som ikke tidligere er blevet håndteret ordentligt. Men vi kan – og det er det, vi er i fuld gang med – sørge for, at vi undersøger problemerne til bunds, retter fejlene og kompenserer kunderne fuldt ud," udtaler administrerende direktør i Danske Bank, Chris Vogelzang, i en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med offentliggørelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs