FinansWatch

Ti erhvervsejendomme solgt for 88 mio. kr.: Køber vil omdanne Danske Bank-kontorer til boliger

Sælger er det engelskbaserede M7 Real Estate, mens køber er Frederiksværk-selskabet Estate Invest A/S, der på sigt vil udvikle ejendommene.

Danbolig Erhverv, der er mægler i handlen, glæder sig over, at det lykkedes at gennemføre handlen på trods af corona-situationen. Foto: Danbolig Erhverv / PR

En portefølje af ti erhvervsejendomme i omegnen af København og i Nordjsælland er blevet solgt for 88 mio. kr. i en såkaldt off-market-transaktion mellem det engelskbaserede M7 Real Estate og Estate Invest A/S, der har base i Frederiksværk. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Mægleren Danbolig Erhverv Hillerød og København glæder sig over, at det lykkedes at gennemføre handlen på trods af corona-situationen, og kalder sælger og køber for "meget professionelle aktører i markedet." Danske Bank lejer sig i øjeblikket ind i ejendommene, men køber har andre planer på sigt.

"Vi har købt en række attraktive ejendomme, der alle ligger enormt centralt og har en solid ankerlejer i form af Danske Bank. På sigt ser vi stort potentiale i at udvikle ejendommene, f.eks. ved at omdanne kontorer til boliger, i takt med at bankerne får behov for mindre plads," fortæller Peter Nielsen, Estate Invest A/S, til Frederiksborg Amts Avis.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere