FinansWatch

Tidligere Danske Bank-chef skal sende ny kornhandelsplatform ud på globale stepper

Simon Haldrup skal være direktør i nyt, voksende digitalt selskab for kornhandel. "Platformen kan løftes hurtigt," lyder det fra den forhenværende Mobilelife-chef.

Foto: Mathias Svold / ERH / Ritzau Scanpix

(Rettet 12:07 13/09 - Det fremgik tidligere, at Simon Haldrup var ansvarlig for Mobilepay.)

Tidligere Mobilelife-chef Simon Haldrup skal være ny adm. direktør i det nystartede tech-selskab Commoditrader, der driver en digital handelsplatform med korn og andre landbrugsafgrøder.

Det skriver Børsen. I Danske Bank var Simon Haldrup bl.a. ansvarlig for at udvikle digitale nyskabelser, og det er de evner, der nu skal sende Commoditrader ud over de internationale, digitale stepper.

"Stifterne har gjort det godt og hurtigt med succesfulde lanceringer i Danmark og Rumænien og er på vej ind i en håndfuld andre østeuropæiske landbrugslande. Platformen kan løftes hurtigt, og min opgave bliver at skalere op til globalt niveau, i første omgang dog i Europa," siger Simon Haldrup til avisen.

Commoditrader er skabt af iværksætterne Ida Boesen og Julie Karl Koch Fahler, der har en fortid i hhv. DLG og it-branchen, og på bare fem måneder bliver den digitale platform brugt af 15 pct. af Danmarks professionelle landmænd, skriver Børsen.

Kreativ udviklingschef stopper efter 14 år i Danske Bank

Danske Bank har lukket innovationsenhed

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere