FinansWatch

Danske Bank: Flere finanshuse sænker kursmål efter regnskab

Efter Danske Bank præsenterede andet kvartals regnskab torsdag morgen, har flere udenlandske finanshuse fredag sænket deres kursmål for aktien i banken.

Foto: Mads Claus Rasmussen//

Flere udenlandske finanshuse har fredag sænket deres kursmål for aktien i Danske Bank, efter banken præsenterede sit regnskab for andet kvartal torsdag morgen.

Det var ellers ikke et regnskab med de store overraskelser, da banken i starten af juli nedjusterede forventningerne og samtidig offentliggjorde foreløbige kvartalstal.

Torsdagens resultater lå meget tæt op ad de foreløbige, både hvad nettoresultat, nedskrivninger og samlede indtægter angik, og banken ser fortsat et overskud efter skat på 13-15 mia. kr. i 2019.

Danske Bank kunne samtidig fortælle, at kundeafgangen fortsatte. I de første seks måneder af 2019 har banken samlet mistet 13.600 Nemkonto-kunder svarende til 1 pct. af bankens Nemkonto-kundebase.

I andet kvartal alene mistede banken 4300 Nemkonto-kunder.

Mere fra FinansWatch

Fusionsdebutant vil søge råd og hjælp hos venner

En opringning fra den kommede partner satte Middelfart Sparekasses topchef, Martin Baltser, på sporet af en fusion med Folkesparekassen. Det vil dog være den første af slagsen i Middelfart, og sparekassedirektøren håber derfor på råd og vejledning fra i den henseende mere erfarne venner.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs