FinansWatch

260 private investorer jagter erstatning fra Danske Bank

Advokater har samlet 260 private investorer til et gruppesøgsmål mod Danske Bank.

Christian Hindkjær, indehaver af Hindkjær Advokatfirma | Foto: PR

En række private investorer vil søge at få erstatning fra Danske Bank som følge af bankens hvidvasksag. Det oplyser advokat Christian Hindkjær, der sammen med advokat Morten Bjerregaard har anlagt et gruppesøgsmål mod Danske Bank på vegne af Foreningen af Aktionærer i Danske Bank, til Børsen.

"Der er nu 260 personer, som har tilmeldt sig gruppesøgsmålet under forudsætning af, at der opnås fri proces. Derudover har vi fået mere end 100 forespørgsler fra folk, som vil afvente, om staten bevilger fri proces. Vi kan først efter endt tilmelding og afklaring vedrørende fri proces opgøre, hvor mange adskillige millioner de tilmeldte i alt har tabt," udtaler han til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs