FinansWatch

Fynsk bankfilial udsat for mislykket indbrud

En Danske Bank-filial i Ringe på Fyn blev udsat for indbrud. Det lykkedes dog ikke, og gerningsmændene stak af for så at påkøre en bil. Én er anholdt.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest Andersen.

Natten til onsdag var en dramatisk en af slagsen, da tre tyveknægte forsøgte at bryde pengeautomaten op i Danske Banks filial i Ringe. Det gik dog ikke, og politiet har nu anholdt en mand, der onsdag blev varetægtsfængslet i fire uger. Det skriver Fyens Stiftstidende.

"En borger blev vækket af lyde fra stedet og tilkalder politiet. I mellemtiden bliver gerningsmændene formentlig forstyrret, for de stikker af fra stedet og påkører en bil. Her er der så nogen, der tager bilens nummerplade," siger Finn Wegner, leder af Indbrudsgruppen hos Fyns Politi til lokalavisen.

Nummerpladen hjalp politiet til at opspore flugtbilen, hvor politiet så anholdte den ene af de tre tyve.

Fyens Stiftstidende beretter, at der ikke er stjålet noget, men flere vidner har givet politiet et klart signalement af mændene.

I døgnrapporten fremgår det, at Fyns Politi søger to mænd i 20-30 års alderen, begge 170-180 cm høje. Den ene mand havde kasket på og tørklæde om munden, samt et par sorte bukser af mærket Adidas, hvor der er tre hvide striber på.

Den anden mand havde ligeledes kasket og tørklæde på, derudover en todelt trøje, mørk for oven og grå/hvid for neden.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs