FinansWatch

Kritisk investor: Ny direktør skal være tillidsvækkende og imødekommende

Hos MP Pension, der ikke har holdt sig tilbage med kritik af Danske Banks håndtering af hvidvasksagen, er der tillid, at bankens bestyrelse har gjort et grundigt arbejde i forhold til at finde den bedst mulige topchef. Afgørende bliver det, at den nye topchef, hollænderen Chris Vogelzang, kan vinde danskernes hjerter.

Jens Munch Holst, adm. direktør i MP Pension. | Foto: PR

MP Pension, der har hørt til blandt de største hjemlige kritiske investorer i Danske Bank, har tillid til, at bankens bestyrelse har gjort et grundigt arbejde, der har resulteret i, at det fremover bliver hollænderen Chris Vogelzang, der skal stå i spidsen for Danmarks største bank.

"Vi forstår, at bestyrelsen har brugt rigtig meget energi på i processen. Det ser ud som om, der er tale om en erfaren mand, der er god til blandt andet krisehåndtering. I ABN Amro har han haft ansvaret for en kæmpe organisation, så han har jo noget erfaring med sig, hvilket er vigtigt set med vores øjne," siger Jens Munch Holst, adm. direktør i MP Pension i et interview med FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs