FinansWatch

Danske Banks aktiekurs stiger en spids efter udpegning af topchef

Danske Bank-bestyrelsens udnævnelse af hollænder som ny topchef giver den hårdt plagede bankaktie en smule medvind i første handelstime på fondsbørsen (Opdateret.)

Foto: Ritzau Scanpix/Reuters

Opdateret kl. 09:51 med nye tal for aktiekursen.

Investorerne tager umiddelbart positivt imod Danske Banks udnævnelse af hollænderen Chris Vogelzang, der har en mangeårig fortid i topledelsen hos hollandske ABN Amro, som ny topchef.

I fredagens første handelstimer på fondsbørsen stiger Danske Bank-aktien i hvert fald en anelse.

Kl. 9.51 blev aktien handlet til kurs 111,5, hvilket svarer til en stigning på 2,67 pct. siden torsdagens lukkekurs.

Danske Bank udnævner hollænder som ny topchef 

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs