FinansWatch

Danske Banks topchef glæder sig til ny formandspost

Den midlertidige topchef i Danske Bank, Jesper Nielsen, blev for nyligt udpeget som formand for arbejdsgiverorganisation, og det er en opgave, han ser frem til at tage på sig.

Jesper Nielsen er foruden at være midlertidig adm. direktør i Danske Bank også udråbt til formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Det er en vigtig rolle, blandt andet set i lyset af de forandringer, sektoren står overfor, fortæller han til Berlingske.

"Forandringer, som jeg jo også genkender fra min hverdag i Danske Bank. Formandsposten går typisk på skift mellem de større institutter herhjemme, og det ansvar påtager vi os gerne som landets største bank. Det er en spændende opgave, som jeg glæder mig til at tage del i," skriver Jesper Nielsen til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs