FinansWatch

Direktionen i Danske Bank afstår fra bonus i 2018

Som oplyst i forbindelse med bankens årsregnskab, vil direktionen i Danske Bank ikke modtage bonus for 2018.

Direktionen i Danske Bank har givet afkald på bonus i 2018.

Det siger Karsten Dybvad, der er bestyrelsesformand i Danmarks største bank, mandag fra talerstolen på generalforsamlingen.

Det er bestyrelsen, der evaluerer de enkelte direktionsmedlemmers performance og på denne baggrund finder ud af, hvad de skal have i bonus.

"Direktionen har imidlertid besluttet at give afkald på den bonus, der kunne have været udbetalt for 2018. Set i lyset af den alvorlige sag om hvidvask og de konsekvenser, den har haft for banken, er det en beslutning, som bestyrelsen anerkender og støtter," siger Karsten Dybvad.

"Samme beslutning har de tre direktører, der fratrådte i 2018, også truffet. Der er således ikke udbetalt bonus til noget direktionsmedlem for 2018," siger han.

De tre fratrådte bankdirektører i 2018 er Thomas Borgen, der var administrerende direktør, Lars Mørch, der direktør med ansvar for den estiske afdeling, og Tonny Thierry Andersen, der var chef for Wealth Management.

 

Topchefer opgiver bonus i Danske Bank

Aktionærforening går på talerstolen for at få bonusser tilbagebetalt 

Mere fra FinansWatch

Topdanmark holder udbyttefest

Ved den kommende generalforsamling vil Topdanmark foreslå at uddele, hvad der svarer til 145 pct. af årets overskud. Det er mere, end analytikerne havde regnet med.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs