FinansWatch

Danske Bank kæmper for Norwegians overlevelse

Gælden stiger, aktien styrtdykker, og Danske Bank er på flere plan dybt involveret i det kriseramte lavprisselskab. Vilkårene i Norwegians kommende aktieemission offentliggøres efter weekenden, og Danske Invest har på forhånd garanteret at købe yderligere op.

Foto: David Charles Peacock.

Med en bebudet aktieemission på 3 mia. norske kroner (2,29 mia. danske kr.) kæmper lavprisselskabet Norwegian Air for at holde afstand til kreditorerne og til de krav, der følger med i kølvandet på selskabets enorme gæld.

Provenuet skal alene bruges på at øge den "finansielle fleksibilitet og skabe afstand til lånebetingelser (covenants) i de udestående obligationer", fremgår det fra af et resumé fra Norwegian til investorerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs