FinansWatch

Deutsche Bank korrigerer nye oplysninger om Danske Bank-sag

Deutsche Bank er ikke genstand for en egentlig undersøgelse hos den amerikanske centralbank om Danske Banks hvidvasksag, siger tyskerne. Til gengæld efterspørger flere lande informationer om sagen fra banken.

Foto: PR

Onsdag kom det frem via Bloomberg, at den amerikanske centralbank, Federal Reserve, undersøger Deutsche Banks håndtering af mistænkelige overførsler for milliarder af dollars fra Danske Bank.

Anonyme kilder oplyste til det amerikanske nyhedsbureau, at centralbanken er i den tidlige fase af en undersøgelse af, hvorvidt Deutsche Bank i USA har ført tilstrækkeligt tilsyn med de penge, der kom fra Danske Banks estiske filial, som er centrum for hvidvaskskandalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs