FinansWatch

Browder: Danske Bank løj for franske myndigheder i hvidvasksag

Danske Bank skal have fortalt løgne til de franske myndigheder, siger investoren Bill Browder på et pressemøde.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Remy de la Mauviniere

Investoren Bill Browder, der blandt andet tidligere har politianmeldt Danske Bank i både Danmark og Estland i forbindelse med hvidvasksagen i banken, kommer torsdag med flere oplysninger om sagen.

Og det er umiddelbart belastende nyt for Danske Bank, da Bill Browder hævder, at ansatte i banken har løjet over for de franske myndigheder i deres undersøgelse af sagen.

Det sker i et møde i Folketinget torsdag eftermiddag, skriver Bloomberg News.

Browder fortæller videre, at de franske myndigheder, der sidste år ændrede Danske Banks status i sagen til vidne, overvejer igen at gøre banken genstand for en formel undersøgelse.

Bill Browder har også været en tur hos Statsanklageren torsdag, hvor han har delt informationer om hvidvask i både Danske Bank og Nordea.

Danske Bank om søgsmål fra amerikansk pensionskasse: Kommer ikke bag på os

Dansk vært er blank på hvidvaskjægers nye afsløringer om Danske Bank 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs