FinansWatch

Jeppe Kofod stoler fortsat på whistleblower

Nye oplysninger om whistlebloweren i Danske Bank, Howard Wilkinson, ændrer ikke på dennes troværdighed, mener EU-parlamentariker Jeppe Kofod (S). Det skriver Børsen.

Jeppe Kofod, medlem af EU-parmamentet. | Foto: Ritzau Scanpix / Henning Bagger

Medlem af EU-Parlamentet, Jeppe Kofod (S), mener ikke, at nye oplysninger som erhvervsmediet Finans tirsdag bragte på bane har svækket troværdigheden hos whistlebloweren i Danske Bank, Howard Wilkinson. Det skriver Børsen.

Ifølge Finans skulle Howard Wilkinson i 2013, inden han forsøgte at advare Danske Banks ledelse om mulig hvidvask i bankens estiske filial, have forsøgt at opfordre sine medarbejdere til at tegne et mere positivt billede ved at opfordre dem til at angive, at der kun var få af de "mest risikable" kunder i bankens estiske filial, hvor Howard Wilkinson var leder for afdelingen med baltiske handelsaktiviteter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs