FinansWatch

Dybvad burde have fortalt CBS-bestyrelse om stop af samarbejde med Danske Bank

Da CBS stoppede for nye samarbejder med Danske Bank som følge af hvidvasksagen, spurgte universitets formand, Karsten Dybvad, ikke resten af bestyrelsen. Det har hn beklaget, skriver Børsen.

Karsten Dybvad | Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bech

I oktober besluttede CBS at stoppe for nye samarbejder med Danske Bank som en direkte udløber af bankens hvidvasksag. Men skete det, uden at CBS-formand Karsten Dybvad spurgte resten af bestyrelsen, og det har han senere beklaget, viser bestyrelsesreferat ifølge Børsen.

Af mødereferatet fra 8. november fremgår det, at "formanden erkendte, at bestyrelsen burde have været inddraget tidligere, og ikke mindst var det en fejl, at bestyrelsen ikke blev orienteret inden udmeldingen på CBS' intranet."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs