FinansWatch

Ole Andersen fortsætter med at undervise på CBS' bestyrelsesuddannelse

CBS har meddelt, at man stopper alt fremtidigt samarbejde med Danske Bank som følge af hvidvaskssagen. Bankens tidligere formand, Ole Andersen, vil dog fortsat være en af underviserne på CBS' executive bestyrelsesuddannelse. Det skriver Børsen.

Ole Andersen, tidligere bestyrelsesformand i Danske Bank. | Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bech

Ole Andersen, Danske Banks detroniserede bestyrelsesformand, kommer fortsat til at undervise på CBS' executive bestyrelsesuddannelse, Board Leadership Masterclass. Det sker selvom CBS tidligere har meddelt, at ham vil stoppe alt fremtidigt samarbejde med Danske Bank som følge af hvidvaskskandalen. Det skriver Børsen.

"Vi har ikke i sinde at lave om på uddannelsen af den grund. Ole Andersen har været med, siden uddannelsen startede i 2013. Han er en af de mest erfarne bestyrelsesformænd, vi har i dette land. Uddannelsen er casebaseret, så deltagerne sammen med flere undervisere på vores fakultet diskuterer de forskellige problemstillinger og dilemmaer, som selskaber og deres bestyrelser oplever. De problemstillinger er også nogle af dem, som Ole Andersen har oplevet. Det er et rigtigt godt læringspunkt. Og bedre end hvis nogen skal undervise i noget, de ikke har været involveret i. Så er det op til den enkelte, hvad de vil tage med sig hjem for at forbedre deres praksis som bestyrelsesmedlem eller -formand," siger Tom Jacobsgaard, der er direktør for CBS' executive-uddannelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs